КАЗАНИ ЗА РАКИЈА

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk

ХОБИ

Destilator 10L

Казан 10L (на струја)

27.670 МКД / €450

DES Kazan 35L

Казан 35L (на плин)

со вградена рачна мешалка

28.600 МКД / €465

*плински горилник 2.150 МКД / €35

Hobi 35L na drva

Казан 35L (на дрва)

со вградена рачна мешалка

30.750 МКД / €500

ПРЕВРТАЧИ (КИПЕРИ)

Prevrtac 60 litri so mesalka new

Казан 60L (со мешалка)

55.350 МКД / €900

Prevrtac 80 i 100 litri so mesalka new

Казан 80L (со мешалка)

61.500 МКД / €1000 

Prevrtac 80 i 100 litri so mesalka new

Казан 100L (со мешалка)

66.420 МКД / €1080 

СТАБИЛНИ (СО ИСПУСТ)

Kazan za rakija 120 litri so ispust

Казан 120L

101.480 МКД / €1650 

Kazan za rakija 160  i 200 litri so ispust

Казан 160L

113.780 МКД / €1850 

Kazan za rakija 200 litri so ispust

Казан 200L

126.080 МКД / €2050 

ДАЈМОНД

Kazan diamond 120 litri

Казан 120L

159.290 МКД / €2590

Kazan diamond 160 litri

Казан 160L

180.800 МКД / €2940 

Kazan diamond 200 litri

Казан 200L

196.800 МКД / €3200

Dajmond kazan 350L

Казан 350L

289.000 МКД / €4700

ПЕРФОРМАНС (СО КОЛОНА)

Performance kazan 100L na struja

Казан 100L (на струја)

325.950 МКД / €5300

Performance kazan 100L plin

Казан 100L (на плин)

307.500 МКД / €5000 

ДЕСТИЛАТОРИ ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Destilator 10L

Дестилатор 10L (на струја)

27.670 МКД / €450

Destilator etericni masla 100L

Дестилатор 100L

116.850 МКД / €1900 

ДОДАТОЦИ

plinski gorilnik

Плински горилници

мал плински горилник 2.150 МКД / €35

среден плински горилник 3.070 МКД / €50

голем плински горилник 3.690 МКД / €60

alkoholmetar drzac

Држач за алкохолметар

2.000 МКД / €32

ПРЕМИУМ (КОМЕРЦИЈАЛНА ДЕСТИЛАЦИЈА)

Premium kazan za rakija

Комерцијални казани

Казани и комплет опрема за комерцијална и професионална дестилација на алкохол за производство на секаков вид врвни и квалитетни алкохолни пијалоци. Опремата се изработува по нарачка во согласнсот со намената и потребата на клиентот. Достапни се неколку модели и изведби. Капацитети на казаните од 120 до 2000 литри.

За конкретна цена и понуда, контактирајте со нас преку емаил или телефон.

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.