Казан за ракија и етерични масла 10L (на струја)

Destilator 10L

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

27.670 МКД / €450

ГАЛЕРИЈА

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Хоби (на струја)
со дигитален термометар

Литража

10L

Бакарно дно

1.5 mm

Бакар странично

1.0 mm

Загревање

На струја - 2KW

Вид на ладење

Ладилник од поцинкуван лим

Корпа за етерични масла

Инокс

Димензии

Казан висина: 55 cm
Казан ширина: 30 cm

Тежина на казан

7 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk