Нарачки

Преку телефон, емаил или формулар за нарачка

 

тел. 070-309-905

Достава по договор

Начини на плаќање:

Профактура / Фактура

сите банки

Во готово

(до законски дозволената сума)

ФОРМУЛАР ЗА НАРАЧКА

Можете да нарачате и преку формуларот за нарачки при што ке го напишете моделот кој сакате да го купите.

Вашиот телефонски број е задолжителен за да ве контактираме во најкус можен рок.

Сите модели на следниот линк:

Формулар за нарачка

5 + 9 =