Историја

 

Нашата компанија, Макробиотика ДОО е основана во 2000 година со цел увоз и продажба на премиум производи од различни категории. Со текот на годините, ние ги проширивме нашите деловни операции за да ја задоволиме побарувачката на нашите клиенти, така што постојано додаваме нови производи и услуги во нашето портфолио. Имаме голема дистрибутивна мрежа и можеме да испорачаме производи во рок од еден или два дена, било каде во земјата. Нашиот сопствен магацин нуди модерни капацитети за складирање и дистрибуција на стока.

Мисија

 

Да понудиме вредност преку нашите производи и услуги на сите наши клиенти. Ние ги одбравме најефективните, најтрајните и најквалитетните производи за вас, така што ја добивате најдобрата инвестиција за вас. Истите принципи ги применуваме и во услугите што ги нудиме за вас.

 

Визија

Да бидеме лидер во Балканскиот регион за премиум производи и услуги, како и со најмногу задоволни клиенти.