Контакт форма

15 + 8 =

Продажен салон – Кочани

Посетете го нашиот продажен салон на влезот во Кочани каде може да ги видите сите модели на казани за ракија.

Адреса: с. Горни Подлог (се врти десно пред влезот на Кочани кога се вози во правец Штип – Кочани)

Телефон: 070-309-905

email: info@kazanizarakija.mk

Работно време: Понеделник – Сабота 09:00h – 17:00h

Работиме и по договор со претходно најавување на телефон.

Локација на продажен салон - Кочани