ЦЕНОВНИК

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk

ХОБИ КАЗАНИ

10L (на струја)

27.670 МКД / €450

35L (на плин)

28.600 МКД / €465

35L (на дрва)

30.750 МКД / €500

ПРЕВРТАЧИ (КИПЕРИ) КАЗАНИ

60L (со мешалка)

55.350 МКД / €900

80L (со мешалка)

61.500 МКД / €1000

100L (со мешалка)

66.420 МКД / €1080

СТАБИЛНИ КАЗАНИ

120L

101.480 МКД / €1650

160L

113.780 МКД / €1850

200L

126.080 МКД / €2050

ДАЈМОНД КАЗАНИ

120L

159.290 МКД / €2590

160L

180.800 МКД / €2940

200L 

196.800 МКД / €3200

350L

289.000 МКД / €4700

ПЕРФОРМАНС (СО КОЛОНА) КАЗАНИ

100L (на плин)

307.500 МКД / €5000

100L (на струја)

325.950 МКД / €5300

ДЕСТИЛАТОРИ ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

10L (на струја)

27.670 МКД / €450

100L

116.850 МКД / €1900

ПЛИНСКИ ГОРИЛНИЦИ

Мал горилник

2.150 МКД / €35

Среден горилник

3.070 МКД / €50

Голем горилник

3.690 МКД / €60

ДОДАТОЦИ

Држач за алкохол метар

2.000 МКД / €32

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.