Дестилатор за етерични масла 100L

Destilator etericni masla 100 litri

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

116.850 МКД / €1900

ГАЛЕРИЈА

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Дестилатор за етерични масла (дрва и плин) со вграден термометар

Литража

100L

Бакарно дно 

1.0 mm

Бакар странично

1.0 mm

Бакарен дел за вода

80L

Бакарен дел за билки

100L (Перфорирано дно Ø 6mm дупка)

Ложиште

Ладновалан лим 1.5 mm

Вид на ладење

4 бакарни цевки Ø 1.5mm x 1m

Ладилник

Инокс челик (прохром) 30L

Спојна цевка (лула)

Ø 28mm / 150cm

Димензии

Казан висина: 143 cm
Казан ширина: 62 cm
Ладилник висина: 143 cm
Ладилник ширина: 21 cm

Тежина на казан

60 кг.

Тежина на ладилник

18 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk