Дестилатори за етерични масла

Дестилатори за етерични масла со капацитет од 35L, 100L и 275L. Комплет опрема со ладилник и термометар. Користење на дрва или плин.  Лесни за употреба и одржување.

kazan 10 litri na struja

Дестилатор 10L (на струја)

27.670 МКД / €450

Etericni masla 35 litri

Дестилатор 35L (на плин)

67.650 МКД / €1100

*плински горилник 2.150 МКД / €35

Etericni masla 100 litri

Дестилатор 100L

116.850 МКД / €1900

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk