Премиум казани – опрема за комерцијална дестилација

Казани и комплет опрема за комерцијална и професионална дестилација на алкохол за производство на секаков вид врвни и квалитетни алкохолни пијалоци. Наменети за винарии, дестилерии, и за сите кои што планираат да произведуваат алкохолни пијалоци за комерцијална продажба и извоз во други држани. Може да се произведува ракија, џин, виски, водка, рум, вињак и многу други пијалоци.

 

 

Опремата се изработува по нарачка во согласност со намената и потребата на клиентот. Достапни се неколку модели и изведби. Капацитети на казаните од 120 до 2000 литри.

За конкретна цена и понуда, контактирајте со нас преку емаил или телефон.

ГАЛЕРИЈА НА МОДЕЛИ И ИЗВЕДБИ

Premium kazan rakija

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk