Хоби казани за ракија

Казани за дестилација на алкохол со капацитет од 10L и 35L. Комплет опрема со ладилник и термометар. Моделите од 35L имаат и рачна мешалка. Загревање на дрва, плин или струја.  Лесни за употреба и одржување. Одлични модели за почетници.

kazan 10 litri na struja

Казан 10L (на струја)

27.670 МКД / €450

Kazan 30l plin

Казан 35L (на плин)

со вградена рачна мешалка

28.600 МКД / €465

*плински горилник 2.150 МКД / €35

Kazan 35 l na drva

Казан 35L (на дрва)

со вградена рачна мешалка

30.750 МКД / €500

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk