Казан за ракија Хоби 35L (на дрва)

Hobi 35L na drva

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

30.750 МКД / €500

ГАЛЕРИЈА

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Хоби (на дрва)
вграден термометар

Литража

35L

Бакарно дно

1.0 mm

Бакар странично

0.8 mm

Ложиште

Ладновалан лим 1.5 mm

Вид на ладење

Бакарна спирала

Ладилник

Поцинкуван лим 60L

Отвор за полнење

-

Мешалка

Рачна мешалка

Спојна цевка (лула)

Ø 22mm / 55cm

Испуст

-

Димензии

Казан висина: 72 cm
Казан ширина: 46 cm
Ладилник висина: 62 cm
Ладилник ширина: 38 cm

Тежина на казан

20 кг.

Тежина на ладилник

8 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk