Казан за ракија Превртач 80L (со мешалка)

Prevrtac 80 litri so mesalka

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

61.500 МКД / €1000

ГАЛЕРИЈА

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Превртач (дрва и плин)
вграден термометар

Литража

80L

Бакарно дно 

1.0 mm

Бакар странично

1.0 mm

Ложиште

Ладновалан лим 1.5 mm

Вид на ладење

4 бакарни цевки Ø 1.5mm x 1m

Ладилник

Инокс челик (прохром) 30L

Отвор за полнење

-

Мешалка

Рачна мешалка

Спојна цевка (лула)

Ø 28mm / 130cm

Испуст

-

Димензии

Казан висина: 130 cm
Казан ширина: 62 cm
Ладилник висина: 143 cm
Ладилник ширина: 21 cm

Тежина на казан

55 кг.

Тежина на ладилник

18 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Спојување (лепење)

Херметички и механички (со силиконски прстени и три кламп систем)

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk