Казан за ракија Дајмонд 350L

Dajmond kazan 350L

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

289.000 МКД / €4700

ГАЛЕРИЈА

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Дајмонд (дрва и плин)
вграден термометар

Литража

350L

Бакарно дно 

4.0 mm

Бакар странично

2.0 mm

Конусен дел (капа)

1.5 mm

Ложиште

Ладновалан лим 2.0 mm

Вид на ладење

18 инокс цевки Ø 1.0mm x 1m

Ладилник

Инокс челик (прохром) 30L

Отвор за полнење

Вграден

Мешалка

Електромоторна мешалка

Спојна цевка (лула)

Ø 60mm / 275cm

Испуст

Кугла вентил 4 цола (10cm)

Димензии

Казан висина: 184 cm
Казан ширина: 105 cm
Ладилник висина: 160 cm
Ладилник ширина: 21 cm

Тежина на казан

145 кг.

Тежина на ладилник

24 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk