Казан за ракија Перформанс 35L (на плин)

Performance kazan 35 litri

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

**Плински горилник 2.150 ден / 35 EUR

51.660 МКД / €840

ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id="27"]

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Перформанс (со колона) на плин
и дигитален термометар

Литража

35L

Бакарно дно 

1.0 mm

Бакар странично

0.8 mm

Ложиште

Ладновалан лим 1.5 mm

Ладење

Вградено (проточно)

Пречник на колона

Ø 54mm

Висина на колона

90cm

Мешалка

Рачна мешалка

Полнење на колоната

Бакарна мрежа

Дефлагматор (надвор)

Дефлагматор (внатре)

Ø 54mm

Ø 40mm

Димензии на казан

Висина: 145 cm
Ширина: 46 cm

Тежина на казан

28 кг.

Ладилник (надвор)

Ладилник (внатре)

Ø 40mm

Ø 22mm

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Бакарно

Спојување (лепење)

Херметички и механички (со силиконски прстени)

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk