Казан за ракија Хоби 10L (на плин)

Hobi 10 litri na plin

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

**Плински горилник 2.150 ден / 35 EUR

13.220 МКД   /   €215 EUR

ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id="35"]

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Хоби (на плин)
вграден термометар

Литража

10L

Бакарно дно

1.0 mm

Бакар странично

0.8 mm

Ложиште

-

Вид на ладење

Бакарна спирала

Ладилник

Поцинкуван лим 30L

Отвор за полнење

-

Мешалка

-

Спојна цевка (лула)

Ø 22mm / 55cm

Испуст

-

Димензии

Казан висина: 55 cm
Казан ширина: 30 cm
Ладилник висина: 50 cm
Ладилник ширина: 26 cm

Тежина на казан

7 кг.

Тежина на ладилник

5 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk