Дестилатор за етерични масла 35L (на плин)

Destilator etericni masla 35 litri

Нарачки на тел. 070-309-905

емаил: info@kazanizarakija.mk

**Плински горилник 2.150 ден / 35 EUR

67.650 МКД / €1100

ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id="32"]

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Модел

Дестилатор за етерични масла (на плин) и вграден термометар

Литража

35L

Бакарно дно 

1.0 mm

Бакар странично

1.0 mm

Бакарен дел за вода

25L

Бакарен дел за билки

35L (Перфорирано дно Ø 6mm дупка)

Ложиште

Ладновалан лим 1.5 mm

Вид на ладење

Бакарна спирала

Ладилник

Поцинкуван лим 60L

Спојна цевка (лула)

Ø 22mm / 55cm

Димензии

Казан висина: 95 cm
Казан ширина: 45 cm
Ладилник висина: 62 cm
Ладилник ширина: 38 cm

Тежина на казан

32 кг.

Тежина на ладилник

8 кг.

Вид на бакар

Електролитски бакар
99.99%

Вид на лемење

Sn97Cu3

Производител

DES Србија

Гаранција

24 месеци

Сите цени се со 18% ДДВ

Плаќањето се врши единствено во денари.

Нарачки и информации:

тел. 070-309-905  info@kazanizarakija.mk